Ruilen & Retourneren

Je bent jammer genoeg niet helemaal tevreden met je product(en), hoe nu verder?

Wij doen ons uiterste best om jou de producten te leveren die aan je verwachting voldoen. Toch kan het voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent. Dat vinden wij erg jammer! Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om de door jouw bestelde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken vragen wij jou om contact op te nemen via info@zininkleding.nl.

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Een retourzending dient te zijn voorzien van track & trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

Wij hopen je hierbij voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@zininkleding.nl.

 

Herroepingsrecht:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,75 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@zininkleding.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.